Frakt & leverans

Din beställning levereras med PostNord till närmsta utlämningsställe. Beställningar gjorda på vardagar innan kl. 14:00 skickas normalt samma dag och beställningar gjorda efter det eller under helger och helgdagar skickas som regel nästkommande vardag. 

Leveranstid

Vår normala leveranstid är 2-3 vardagar efter din order har skickats. Vi ska leverera beställningen utan onödiga förseningar dock senast efter 30 dagar efter beställningen är gjord.

Fraktkostnad

En fraktavgift på 99 SEK inklusive moms tillkommer på alla beställningar under 499 SEK. På beställningar över 499 SEK är frakten gratis.

Ej mottagen vara

Om leveransen inte överensstämmer med informationen som står på din orderbekräftelse ber vi dig kontakta kundservice på info@halsostrumpor.se Vi kommer att undersöka ärendet så snabbt som möjligt och om det har uppstått ett fel så skickar vi rätt produkt eller återbetalar beloppet, beroende på vad som avtalas och är möjligt. Eventuell returfrakt och frakten för en ny vara betalas inte av kunden i detta sammanhang.

Leveransförsening

Om det uppstår en leveransförsening som har väsentlig betydelse för dig som kund har du rätt att häva avtalet utan kostnad. Om det uppstår en försening utom Hälsostrumpor.se:s kontroll kan inte Hälsostrumpor.se anses ansvariga för det och heller inte bli skyldiga till skadestånd eller kompensation, om det inte speciellt avtalats mellan parterna eller som en bestämmelse från tvingande lag.

Transportskada- och risk

Hälsostrumpor.se ansvarar för din beställning tills du fysiskt ha mottagit den. Om du mottar din beställning med tydliga skador på emballage och/eller produkter ber vi dig att så snabbt som möjligt utan onödig försening kontakta kundservice på info@halsostrumpor.se 
Likaså är det du som kund som ansvarar för paketet och produkterna i tillfälle av att du skickar varor i retur. Vi rekommenderar därför att du väljer ett fraktsätt som kan spåras.