SPORTSTRUMPOR

Sportstrumpor i genomtänkt design

preload spinner

Sportstrumpor

I den här kategorin hittar du sportstrumpor för den kräsne idrottsutövaren som kräver hög kvalitet. Våra sportstrumpor, löparstrumpor och fitnesstrumpor är noggrant utvalda och säkerställer optimal komfort under träningen.

En fördel med alla våra sportstrumpor är att de är utan att söm i tårna och luktfria. Luktfri betyder här att de inte luktar surt efter träning. Detta är på grund av den höga kvaliteten och efterbehandlingen av garnet.

Sportsockorna har ett stort antal andra bra egenskaper. De stramar till exempel inte runt fotleden, de har luftkanaler, förstärkt material på utvalda delar, perfekt passform runt hälen, dynamisk passform som garanterar friktionssäkerhet, fukttransporterande egenskaper för att hålla fötterna torra och H/V tillpassning för maximal passform.

Ta en titt på våra sportstrumpor och hitta den typ som bäst passar dig. Strumporna passar perfekt för många olika typer av idrott, men det finns också strumpor speciellt utvecklade för vandring. Några av sportstrumporna är också riktigt bra om du är aktiv i ditt dagliga arbete (t.ex. hantverkare).

Vi har också mycket bekväma sportstrumpor för barn. De är naturligtvis lämpliga för sport- och fritidsaktiviteter, men också ytterst praktiska för en lång aktiv skoldag när barnen springer runt på skolgården. 

Kort sagt: strumpor för alla smaker till aktiva personer.