Strumpor till alla fötter och tillfällen

Om oss

Hälsostrumpor drivs av Claus och Ole – dedikerade familjefäder och strumpentusiaster.

Vår expertis är design och utveckling av strumpor och underkläder med optimal komfort, kombinerat med en bred kunskap inom material och garntypers egenskaper, kvaliteter och hållbarhet. Det gynnar dig och dina fötter.

För oss är bra kundservice en hörnsten för företaget och vi gör vårt allra yttersta för att du ska känna dig säker och välinformerad, både innan, under och efter ditt köp. Vår kundservice är alltid redo att hjälpa om du har tankar eller frågor.

Mission

Vår mission är att göra en skillnad i din vardag.

Du använder strumpor nästan varje dag så varför inte välja strumpor (och underkläder) som både är superbekväma men som också har flera praktiska funktioner.

Funktioner som löser en rad problem i förbindelse med svettiga och/eller känsliga fötter samt fötternas allmänna hälsa – både när du jobbar och i din fritid.

Hållbarhet 

Utöver komfort och funktionalitet så har vi även stort fokus på hållbarhet i vår produktutveckling och sortiment, speciellt hållbarhet i användningsfasen är något som vi ger dig riktigt bra förutsättningar till. De antibakteriella egenskaperna gör nämligen så att du inte behöver tvätta våra strumpor/underkläder efter bara en dags användning, utan du kan använda dem 2-4 gånger innan tvätt är nödvändigt. Detta skapar en positiv effekt för den miljöpåverkan dina plagg har.

Varumärken

På Hälsostrumpor säljer vi 3 varumärken:

IQ SOX – Mycket mjuka strumpor och underkläder som är både svettransporterande och naturligt antibakteriella. 

DeoMed – CE-godkända strumpor till diabetiker och andra som inte kan använda strumpor med åtsittande resår eller söm vid tårna. 

InMove – Sportstrumpor till idrott och dem med aktiv vardag eller andra som önskar riktiga topprodukter. 

Alla våra produkter löser problem angående svett eller känslighet, men de kan absolut också användas om du ”bara” önskar strumpor och underkläder i otroligt mjuka och mycket bekväma material för högsta komfort.

 

Hälsostrumpor – "Vi tycker att dina fötter förtjänar det bästa"