Paketerbjudande till hantverkare

Skapad den

Paketerbjudande till hantverkare

Hälsostrumpor har efter flera förfrågningar satt ihop ett paketerbjudande till dig som arbetar i säkerhetsskor eller utövar mycket sport. Ofta upplever man att skon börjar lukta när man har varit aktiv. Detta har vi en lösning på. Vårt nya paket består av 5 par strumpor med dynamisk passform, samt luktborttagning till skor. Strumporna  är perfekta att utöva sport eller arbeta i eftersom de är framställda med en tvärgående resår över foten. Det gör så att strumpan alltid sitter som den ska och inte börjar vrida sig. Strumpan är också framställd med en Rosso-söm, vilken betyder att den är extra behaglig och sömlös vid tårna.

Förutom de 5 par strumporna  ingår också ett par luktborttagare. Det är två påsar med aktivt kol som fungerar genom att du lägger dem i skon om natten så hjälper påsarna till att torka skorna och ta bort dålig lukt. När lukten är borta kan du använda påsarna i din tvättkorg, sportväska, bil eller annat.

Läs mer om våra erbjudanden här → ”Stoppa lukten i skon”-paket.

 

Bonusinformation: Utövar du inte sport men besväras av skor som luktar i vardagen, spana in detta paketerbjudande → ”Illaluktande  skor, nej tack!”